ВЕНДИНГ АПАРАТИ

ВЕНДИНГ АПАРАТИ

Во нашето лоби има вендинг апарати за кафе, сокови, вода и грицки кои работат на монети. Доколку немате монети може да прашате да ви разменат банкноти (денари) на рецепција.

0
КОШНИЧКА
  • No products in the cart.