Контакт

Контактирајте не

Ние сме достапни за вас во секое време. Вашата посета ќе ни претставува задоволство. Со почит Ваша Вила Михаела

    image

    Viber/Whats app: +389 78 423 193

    Адреса: Жан Жорес 202, Хиподром – Скопје

    Телефон : +389 78 423 193

    Е-маил : info@vilamihaela.com