КУЈНА

КУЈНА

Нашата вила има целосно опремена кујна со различни видови апарати која е отворена за служење на ладен доручек. Доручекот се служи од 07:30 до 10:00 часот наутро. Ве молиме информирајте го нашиот персонал доколку имате некакви алергии, нетолеранции или преферирате одреден тип на исхрана во текот на резервирањето или чекирањето.

0
КОШНИЧКА
  • No products in the cart.