РЕЛАКС СОБА

РЕЛАКС СОБА

Вила Михаела има повеќенаменска Релакс соба која е совршена за поминување на вашето слободно време. Дојдете да се релаксирате, да се запознаете со нови луѓе и да се дружите. Без разлика дали ќе гледате телевизија, читате весник, списание или книга, ќе седнете да се напиете кафе или каснете ужинка, нашиот Релакс роом е совршеното место каде може да се опуштите. Ние исто така имаме балкон за оние кои преферираат да бидат на отворено. Релакс собата е отворена секој ден од 10:30 до 22:30 часот освен за време на специфични термини кога ќе се одржуваат приватни настани како презентации, семинари, тим-билдинг состаноци и слично.

БИБЛИОТЕКА

Дел од нашата Релакс соба е и малата библиотека која е бесплатна за користење за сите наши гости. Изберете книга која е токму по ваш вкус и поминете го вашето слободно време уживајќи во секој нејзин збор додека читате во нашата удобна дневна соба.

КАРАОКЕ

Нашата Релакс соба е опремена со Караоке машина која е бесплатна за употреба во одредени прилики. Персоналот мора да биде прашан за дозвола секогаш пред користење на машината.

0
КОШНИЧКА
  • No products in the cart.