ТЕРЕТАНА

ТЕРЕТАНА

Нашата вила има мала но добро опремена теретана која може да ги задоволи повеќето ваши рекреативни потреби. Слободно може да ги користите нашата лента за трчање, Орбитрек, Аброкет, Тотал џим, топка и душеци за јога, тегови и други. Теретаната е отворена од 07:30 до 22:00 часот.

0
КОШНИЧКА
  • No products in the cart.