ТУРИ

ТУРИ

Вила Михаела нуди персонализирани и групни тури на знаменитости низ Скопје и околината со нашиот лиценциран и искусен туристички водич. За сите информации околу турите контактирајте не однапред или разговарајте со нашиот рецепционер при чекирањето. Ние ги планираме сите наши тури во согласност со интересите и потребите на нашите гости, се со цел да бидеме сигурни дека ќе го пронајдеме совршениот начин како вие да го запознаете Скопје и да уживате во вашето време поминато овде.

0
КОШНИЧКА
  • No products in the cart.