King Room with Balcony

Со што располагаме

Air conditioning

Private bathroom

Flat-screen TV

Coffee machine

Free Wi-Fi

Free parking

Опис на собата

Горните катови се достапни само по скали • Постелнини • Гардероба или плакар • Забавни игри • Книги, ДВД или музика за деца • Минибар • Климатизација • Подови од тврдо дрво или паркет • Греење • Фрижидер • Апарат за кафе • Електричен котел •  Телевизор со рамен екран • Кабелски канали • Мебел на отворено • Пушење: Забрането • Паркинг: • Бесплатно приватно паркирање.

0
КОШНИЧКА
  • No products in the cart.